EN
30fok Árnyékban | Idea | Ország Eszti

30fok Árnyékban | Idea | Ország Eszti

S8 Underground Club

Koncert

Időpontok

Program:
20:00-21:00 Ország Eszti |jazz-pop-alter| (https://www.instagram.com/esztiorszag/)
21:20-22:20 Idea |rock| (https://www.facebook.com/ideazenekar/)
22:40-23:40 30fok árnyékban |pop-rock-jazz-folk-alter| (https://www.facebook.com/30fokarnyekban/)
00.00-02.30/04.00 Aftermóka

Kapunyitás: 19.30
Koncertkezdés: 20.00
Belépő elővételben: 2000 Ft
Belépő a helyszínen: 2500 Ft
Jegyvásárlás:

A kormány rendelkezéseinek értelmében a klubba CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL (vagy alkalmazással) és az ehhez illő személyazonosságot igazoló okmánnyal (személyi, útlevél, jogosítvány) rendelkező személyeknek, valamint a felügyeletük alatt álló 18 ÉVEN ALULIAK számára LEHET BELÉPNI! Ennek meglétét a bejáratnál ellenőrizzük!

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

Ország Eszti
Ország Eszti énekes, dalszerző a pomázi zeneiskolában ismerkedett meg a jazz zenével, azóta is ezt tanulja. Más műfajokban is rendszeresen mozog, több felállásban is koncertezik. Zenéjében több műfaj jegyei fellelhetők: jazz, pop, alternatív; nehezen beskatulyázható, általában nyugodt hangzású dallamvilág jellemzi. Dézsi László szintén a pomázi Teleki-Wattay Művészeti Iskolában tanult jazz-gitározni, Kuti Laura és Baranyi Bence pedig a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz tanszakának hallgatói. Összességében Pomáz az összekötő pontja a zenekarnak. A felállás erre az alkalomra jött össze, hogy Eszti angol nyelvű szerzeményeit színpadra vigyék.

A formáció tagjai:
Ország Eszti- Ének
Dézsi László - Gitár
Kuti Laura - Basszusgitár
Baranyi Bence - Dob

Lightbulb: https://ffm.to/j4d08zz
Instagram: https://www.instagram.com/esztiorszag/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=HMI13M7PXOI

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

Idea
Az Idea (korábban 1LIFE) egy 2016 óta aktív szolnoki rockzenekar. A trió tagjai jóformán együtt nőttek fel a közös zenéléssel eltöltött évek alatt. 2016-os bemutatkozó koncertjük óta már közel nyolcvanszor álltak színpadra az ország különböző pontjain, kezdetektől fogva saját számokból álló repertoárral. Voltak már többek között a Kiscsillag, a Blahalouisiana és a Zaporozsec előzenekara, 2019 nyarán közönségszavazással bekerültek az East Fest programjába, Esztergomban a Comedium Corso nagyszínpadán szórakoztathatták a fesztiválozókat, az évet pedig Budapesten az Akvárium Klub KisHalljában zárták. Az elmúlt évek alatt a színpadi rutin és az egyre gyarapodó rajongótárboruk szeretete mellett a szakma elismerését is megszerezték. Első nagylemezük 2019 januárjában jelent meg Nincsen kérdés címmel, jelenleg pedig gőzerővel dolgoznak a második albumon.

Facebook: https://www.facebook.com/ideazenekar
Youtube: https://tinyurl.com/Ideazenekar-YouTube
Instagram: https://www.instagram.com/ideazenekar/
Spotify: https://tinyurl.com/Ideazenekar-Spotify

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

30fok árnyékban
Kreatív, a művészetért rajongó fiatalokból álló zenekar vagyunk. Mindannyiunkat különböző zenei stílusok mozgatnak meg, amit a dalaink is tükröznek, hangzásunk hol pop-rockos, hol jazz-es vagy alternatív folk-os. Szerves részét képezi zenénknek az improvizáció is, ami hol kötöttebb, hol teljesen szabad módon tölti ki a dalainkat. A szövegeinket magyar nyelven írjuk, élethelyzeteket, érzéseket és tapasztalatokat dolgozunk fel bennük, s reméljük ezzel elindíthatunk valamit azokban, akik meghallgatják őket.

A zenekar tagjai:
Pásztor Csilla - ének
Herendi Botond - gitár
Török Bettina - basszusgitár
Báthory Boglárka - szaxofon
Siklósi Árpád Gellért - harsona
Tóth Pál Benedek - dob

Instagram: https://www.instagram.com/30fokarnyekban/
Youtube: https://cutt.ly/HjJXmFR
Facebook: https://www.facebook.com/30fokarnyekban/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5ilt3FIfZcZztrfhIFPc87

Időpontok

Betöltés...