EN
II. Jótékonysági Koncert a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetért

II. Jótékonysági Koncert a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetért

S8 Underground Club

Koncert

Időpontok

A tavalyi, sikeres esemény után. Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Heim Pál Országos Gyermekkórház számára rendezett jótékonysági koncert. A tavaly évi tematikát követően még mindig az underground zenekaroké a főszerep. Azonban idén a magyar szcénában legendásnak mondható, fennállásának huszadik évfordulóját ünneplő Watch My Dying és Európa legnagyobb metal fesztiválját megjáró Room of the Mad Robots is erősíti a palettát, legnagyobb örömünkre! De nem szabad megfeledkezni a többi bandáról sem. Itt lesz a Treasondom, a Space Cadet, az IGOR'Z, az ANTAL, a Muddy Roots és nem utolsó sorban a Midnight Tears is. A tavalyi évhez hasonlóan igyekeztünk változatos programot összeállítani erre az estére.

A koncerteknek ezúttal is a budapesti S8 Underground Club ad otthont. A belépő a tavalyi évhez hasonlóan idén is 1000 forint lesz, de emellett becsület kassza is működni fog a pénztár mellett. Az előző évi koncert nagyon erősre sikeredet, de idén szeretnénk kirakni a TELTHÁZ táblát, illetve még több pénzt utalni a kórház számlájára. Gyertek el minél többen és az év végéhez közeledve csapassunk egy hatalmas bulit!

Program:
A sorrend hamarosan kikerül.
01:00-02.30/04.00 Filléres Rockdiszkó |a legjobb metal-punk-rock-gothic-folk-dark-nu slágerek és fergeteges italakciók| (https://www.facebook.com/filleresrockdiszko/)

Időpontok

Betöltés...