EN
Trapsix

Trapsix "Scenery" Lemezmebutató | Sabbathical | Perfect Pill | Killermia | Zerge

S8 Underground Club

Koncert

Időpontok

Az év első hónapjának huszonhatodik napján, pénteken este az S8 Underground színpadán izgalmas stíluskavalkád a grunge, stoner, progrock és a death metal kedvelői számára. A Trapsix új albumát mutatja be "Scenery" címmel.

Program:
19.00-19.40 Zerge |alternative-stoner-rock-metal| (https://www.facebook.com/zergemusic)
20:00-20:50 Sabbathical |Black Sabbath tribute| (https://www.facebook.com/sabbathicalband)
21:10-22:00 Perfect Pill |modern-rock-progressive-grunge| (https://www.facebook.com/perfectpillband)
22:20-23:30 Trapsix "Scenery" Lemezbemutató |stoner-grunge-metal| (https://www.facebook.com/trapsixband)
23.50-00.40 Killermia |progressive-death-metal| (https://www.facebook.com/killermia/)

Kapunyitás: 18.30
Pontos koncertkezdés: 19.00
Belépő elővételben: 2000 Ft
Belépő a helyszínen: 3000 Ft
Jegyelővétel: https://s8underground.jegyx1.hu/.../trapsix-sabbathical...

19:00 ▴ ZERGE ▴

https://www.facebook.com/zergemusic
https://www.youtube.com/channel/UCjebo1MUF5JcUABfHo8ly1w

20:00 ▴ SABBATHICAL ▴
Triónk 2018-ban alakult azon egyszerű okból, hogy kedvenc zenéinket élőben elmuzsikálgassuk. Eleinte Alice in Chains dalokból álló csokrokat vetettünk a közönségbe, majd 2021-től Black Sabbath melódiákkal kezdtünk operálni. Saját dalainból álló bemutatkozó kislemezünk Percember néven lát napvilágot hamarosan, 2024 első negyedévében.
www.percember.hu

21:10 ▴ PERFECT PILL ▴
A Perfect Pill zenekar a budapesti underground élet egyik izgalmas feltörekvő produkciója. Progresszív és grunge elemekkel tarkított modern rockzenéjével egyszerre szól a saját magát megismerni vágyó és az új impulzusok felfedezésére nyitott emberhez. Artisztikus klipjeivel és egyedi megszólalásával fontos történeteket mesél el a világunktól való elidegenedésről, az álmodozásról és az álmodozás felé vezető útról.
A zenekar jelenlegi felállása eddig megjelentetett két nagylemezt és egy EP-t: a 2018-as MAZE címet viselő lemez Mission című dalához Svédországban forgatott klip több TV csatornát is megjárt, többek között a Music Channel Rock Chartjának No. 1. helyét is. A lemezt követő EP-jük felvezetőjeként egy erőteljes klippel jelentkeztek, melyet a bécsi Praterben forgattak. 2020-ban a zenekar új, modern hangzású EP-t jelentetett meg, melynek központi témája a kimaradástól való félelem. 2022 tavaszán jelent meg következő nagylemezük, a White Noise, amely 13 dalának fő kapcsolódási pontjai a zaj és a fény, melyek végig kísérik a sűrű, érzelemdús mindennapjainkat, sokszor elidegenítenek bennünket az élettől, de tudjuk, hogy az alagút végén kell lennie egy pislákoló fénynek, mely csöndet és megnyugvást hozhat.
A zenekar - 'Fellegvár' címmel - ősszel új, magyar nyelvű dallal jelentkezett, amelyet hamarosan egy új, nyolcdalos - szintén magyar nyelvű - nagylemez követ majd.
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6PBYe6CJ38TvFKViwuwB64...
Youtube: https://www.youtube.com/@PerfectPill

22:20 ▴ TRAPSIX ▴
A Trapsix zenekar 2016 decemberi megalakulása óta kisebb nagyobb megszakításokkal aktív tagja a budapesti underground-nak. Zenéjükben a stoner rock és grunge elemek keverednek a metálos riffeléssel és a nyugisabb bluesos dallamokkal felváltva. Első EP-jük 2018 januárjában jelent meg Human Stain címmel, amit még abban az évben követett egy izgalmas akusztikus album Something Is Changing címmel. 2018 végét és 2019-et aktív koncertezéssel töltötték és még 2019 nyarán rögzítettek a budapesti Supersize studióban egy live session-t, ami trapsix_supersized címmel jelent meg 2019 augusztusában. A COVID aztán keresztbe tett a terveknek és az utóbbi három évben csak a 2020 májusában Frenemies címmel kiadott indusztriális dal jelent meg tőlük. 2022-ben aztán megtört a csend és elkezdtek dolgozni az új dalokon és elsőként a Behind The Shroud című tétel jelent meg 2023. november 24-én. 2024. január 17-én jön majd a teljes album Scenery címmel, amit régebbi dalokkal együtt a január 26-i koncerten fognak bemutatni. Az új dalok a meglévő stoner, grunge és metálos elemek mellett már sokkal több pszichedeliát is finomabb gitárdallamokat is tartalmaznak, egy új izgalmasabb szintre emelve ezzel a zenekar repertoárját.
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6Gk1sU03D2zPeD6KZHsJpU
Apple Music: https://music.apple.com/us/artist/trapsix/1089248829
YouTube: https://www.youtube.com/@trapsix790/videos

23:50 ▴ KILLERMIA ▴
A Killermia egy három tagból álló budapesti progresszív death metal zenekar, akiknek az az elképzelésük, hogy a saját szemüvegükön keresztül mutassák meg a társadalmunkban rejlő torzult szépséget és egy felkavaró képet fessenek egy betegségről, ami mindannyiunkban ott van.
A zenéjükben nagy hangsúlyt kap a különböző műfaji irányzatok és szokatlan technikai megoldások keveredése a tradicionális death metal elemekkel, hogy ezek egyvelegével brutális történeteket mesélhessenek el egy progresszív, de mégis nyers megközelítéssel.
A csapat neve egy, az alapító által alkotott szó, ami azt a konstans betegséget hivatott fémjelezni, amellyel valahol mélyen az egész emberiségünk küzd. Ezt az ötletet Jung kollektív tudattalan elmélete inspirálta, az Árnyék pedig, mint gyilkos ösztön jelenik meg a Killermiában.
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5nJoKOf4MewsM6UWPi9G4Q 

Időpontok

Betöltés...